7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige forhandlere på nettet tilbyder på nuværende tidspunkt diverse muligheder for levering. En af de mest almindelige er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså yderst bekvem, og ofte tillige den mest prisbevidste leveringsudgave.

Du kan ligeledes tænke over at vælge afsending hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen er i regelen en kende mere pebret, men også ultra smart. Den mest prisbevidste fragttype er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo forudsætter at du er med kort afstand til netbutikkens tilholdssted.

Flere online firmaer lover 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men som imidlertid antager at ordren køres igennem forinden et fast klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer på posthuset forud for at de lageransatte tager hjem.

Visse internet butikker sikrer portofri fragt, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at der bestilles for en fastsat sum. I øvrigt skal du overveje den mest prisbevidste leveringsmetode, som mange gange – om du befinder sig nær Holstebro, Ringsted eller Struer – er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til en pakkeshop.

Få leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads

Det er jo vældig fleksibelt for almindelige dødelige at sammenligne priser fra flere firmaer på nettet på www.teenliv.dk og herved har massevis af netbutikker været nødt til at stampe salgsværdien på deres produkter – til piger og drenge, samt til kvinder og mænd – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Det kan immervæk være lønnende at se nærmere på nogle enkelte internet firmaer efter rabatkoder forud for at du gennemfører din handel, således at du er på den sikre side med at indhente den laveste pris.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil dække regningen over en længere periode.

Vi foreslår at du gransker e-butikkens omtaler

Før nogen køber på en e-butik behøver de sådan set gennemse e-shoppens handelsaftale, dog er det gerne et omfattende projekt.

En anden løsning kunne være at kontrollere hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, som ofte er en tilkendegivelse af at e-firmaet opfylder de gældende danske regler, foruden at internet selskabet fra tid til anden vurderes af sagkyndige der har indsigt i retningslinjerne. Desuden får du mulighed for en hjælpende hånd, såfremt du oplever dilemmaer i processen med din ordre.

Endvidere er det klogt at man er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde reglementer der er gældende for ordren, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed e-shoppen benytter. I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, så man altid kan dokumentere sin ordre, uanset om man søger en vare til en herre eller dame.

Det tilrådes at du studerer e-handlens bedømmelser

Trustpilot resulterer i super sikre genveje til at se nærmere på en stor gruppe øvrige brugeres meninger og derved anbefaler vi, at du betragter online forretningens bedømmelser før du køber.

Facebook genererer endvidere ret fremragende chancer for at få indtryk af internet forhandlerens troværdighed. Foruden det er der mange internet firmaer hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige må udnyttes til at bedømme hvor glade kunderne er.

Orientering vedrørende produkter og firmaer på nettet opretholdes hele tiden, men vi kan ikke garantere imod modifikationer der eventuelt er foretaget siden vi senest opdaterede hjemmesidens informationer.