7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del firmaer på nettet frembyder efterhånden flere muligheder for levering. En yndling er p.t. levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er nemlig ultra enkel, og i mange tilfælde ydermere den mindst kostelige form for levering.

Du burde ligeledes vælge at få varerne bragt til dit hus eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen er som regel en tak mindre prisbillig, men lige så vel særligt fleksibel. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du opholder dig lige ved e-handlens lager.

Leveringstiden er jo særligt vigtig i tilfælde af at du har brug for pakken om kort tid, så i det øjemed er det bestemt essentielt at vi kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for det vedkommende produkt.

En masse netbutikker lover levering på næste hverdag på en række af deres produkter, men vær på vagt da det betinges af at du når at bestille før et besluttet klokkeslæt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken afsendt inden de pakkeansatte har fri.

Leveringstiden er selvfølgelig meget relevant

Det er jo efterhånden ultra bekvemt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser hos diverse online virksomheder og derfor har langt de fleste online firmaer fundet det nødvendigt at mindske priserne på en række af deres varer – til børn, og yderligere også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange sikre gebyrfri levering.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lukrativt at efterprøve indtil flere internet firmaer efter udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at modtage den bedste pris.

Du må lige meget hvad være så påvagt, at ifald en netshop annoncerer et produkt til salg for en salgspris som kan ses som enormt gunstig, bør det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk webshop. Handler med kort er ikke desto mindre omfattet af en lov, hvilket værner kunden imod uægte forhandlere på nettet.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at betale regningen over en længere periode.

Forud for at folk shopper hos en webbutik behøver de ideelt set læse forhandlerens handelsbetingelser, dog er det mange gange et tidskrævende projekt.

Et nemmere alternativ kunne måske være at finde ud af hvorvidt webshoppen er e-mærket, fordi det længe har været en garanti for at webshoppen respekterer de danske love, udover at virksomheden nu og da besøges af sagkyndige der forstår reglementet på området. Dette er en god anledning til hjælpende service, når du forvoldes dilemmaer i processen med dit indkøb.

E-shopping vækster voldsomt

Trustpilot giver dig fuldstændig relevante chancer for at gennemsøge mange andre konsumenters anmeldelser og derved støtter vi, at du gennemsøger internet butikkens omtaler inden du handler.

Facebook forærer dig ligeledes absolut passelige muligheder for at få kendskab til e-butikkens popularitet. Tilmed møder vi endda outlets på nettet som tilbyder folk at registrere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes burde tages i brug til at vurdere kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder tæt sammen med mange e-handler og markedsfører firmaernes varer, og får honorar ifald en bruger fra vores website udfører en ordre.